Tilslutningen var høj ved årets Juleafslutning

En stor tak til Vejle Bibliotek for, at gøre vores juleafslutning til en hyggelig og god oplevelse. Biblioteket var sponsor af Jule menuen, højtlæsning og ikke mindst musik.

Efter velkomst ved Veterankoordinator Maj-Britt, Rosenkjær var der sang med Freja der til daglig arbejder som lærer på Kirkebakke skolen i Bredballe og Emil på guitar som til daglig arbejder på Vejle Bibliotek.
?(Se videoen med herunder) ?

Herover en lille video med sanger Freja og guitarist Emil

Vi var ikke forskånet for selv, at deltage med en sprød kvæde. Freja og Emil havde lagt op til fællessang og delte sange hæfter ud.

Sangene var:
1️⃣ Kender i den om Rudolf

2️⃣ White Chrismas

3️⃣ En rose så jeg skyde

Vi startede forsigtigt ud med “Kende du den om Rudolf” hvorefter det gik lidt mere flyvende med White Chrismas. Som hang i god tråde med den første oplæsning der netop hed White Chrismas. Lene fra Vejle Bibliotek, læste højt fra en Novelle af Dan Tyrell.

Herefter var der serveret, vi fik dejlige sild, sprøde fiskefilet, lun leverpostej , Ribenssteg og rødkål. Afslutningsvis var der Ris A’la mande. Den lækre julemad faldt i god jord hos alle deltagere, da vi jo generelt er glade for mad.

Else fra Vejle Bibliotek forestod den sidste højtlæsning, som var et kapitel fra Peters Jul, denne blev dog hurtigt omdøbt til “Palles Jul”, da Palle viste stor forkærlighed for netop denne Julehistorie. 

Alt i alt en meget hyggelig Juleafslutning i Café regi. Husk vi åbner igen den 9. januar 2020.

Tak for i år, glædelig jul og godt nytår!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.