Veterancafé Vejle lukker og slukker sine aktiviteter og dermed slutter en æra på 3 år.

I den periode hvor Veterancafé Vejle har været aktiv, har vi samlet nogle af Vejles veteraner til kaffe hygge, madlavning, bueskydning, fisketure og meget mere.

Vi har altid sluttet en aktivet af med et smil og en fornemmelse af at vi har gjort en forskel.
Det har været hele drivkraften for holdet bag Caféen.

Men alle disse aktiviteter har ikke været gratis, vi har måtte søge midler for stort set hver gang vi ville holde en aktivitet og det har været utroligt opslidende. Dog fik vi  i2019 inden Corona et Legat fra:
Frimurerlogen “Harald Til Runestenen” som kunne holde os kørende et godt stykke tid, det var og er vi stadig meget taknemlige for.

Derudover har en del Lokale købmænd mv. sørget for “Kaffe & Pølse” sponsorater til vores arrangementer – 1000 tak til Jer!

Det er ingen hemmelighed, at vi 2/3 dele af Veterancafé Vejles leve tid, har været præget af Corona og dette har ligeledes været en udfordring vi har skulle kæmpe med.

Den største udfordring har dog været, at skaffe et fast budget til caféen drift.

Vi har søgt Vejle Kommune om et årligt drift budget på kr. 50.000,- og vi har holdt mange møder med diverse kommunal politikker som gang på gang har lovet os, at de nok skal sikre os dette budget.

Vi må erkende, at det har været varm luft og i og med, at vi gør alt det arbejde frivilligt, så siver luften ud af ballonen. Vi er blevet trætte af, at rende panden mod muren hos kommunen og må dermed nedlægge projektet.

Vi vil derfor gerne takke af med ordene vi prøvede, BIA vi havde håbet på at kunne lykkes for jeres skyld!

De bedste hilsner fra

Mette & Frits Nissen, Per Andersen

 

Herunder lidt billeder fra Caféen gennem tiden

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.