Brev fra forsvarsminister Trine Bramsen

Mange af Jer oplever sikkert, at have modtaget brev i e-boks fra Forsvarsministeren Trine Bramsen, for tiden. 
Frygt ej det er ikke en ny indkaldelse til mission 😀

 

Brevets budskab fra Forsvarministeren er at vi holder sammen, hver for sig, men hjælper hinanden, så godt vi nu kan under omstændighederne og retningslinjerne der er udsted af myndighederne.  Du kan her under læse det fulde brev fra Forsvars ministeren. 

Kære veteran

Vi er alle berørt af, at Danmark er lukket ned som følge af coronas- mitten. Det kan være svært at få dagligdagen til at hænge sammen med arbejde, børnepasning og den usikkerhed, hele situationen ska- ber for fremtiden.

Fordi denne tid kan være særlig svær at komme igennem, har jeg bedt Veterancentret om at sætte ekstra fokus på sårbare veteraner og deres familier, så tøv ikke med at kontakte dem, hvis du eller din familie har brug for det. Ligesom du på Veterancentrets hjemmeside og sociale medier kan få gode råd til, hvordan du kommer igennem coronakrisen. Og hvordan du som veteran og frivillig kan hjælpe an- dre veteraner.

Jeg ved, at sammenhold og fællesskab er en del af dit værdigrundlag, og jeg håber derfor, at hvis du har overskud til det, vil give en ekstra håndsrækning til den veteranven, som er særligt sårbar. Det kan være ved at tilbyde praktisk hjælp med indkøb, en opringning, tilbud om en gåtur i skoven eller en hilsen på sociale medier.

Hvis du, eller nogen du kender, har brug for støtte, så kan du komme i kontakt med Veterancentret på døgntelefonen 72819700. Og det gælder selvfølgelig også for din familie. Her står den nye Familieen- hed klar med støtte og rådgivning.

Du har som veteran bidraget til det store fællesskab, og vi skylder dig og din familie en stor tak for, at vi danskere lever i et af verdens mest frie og trygge samfund. Lad os derfor sammen passe godt på dem, som har passet godt på os.

Med venlig hilsen

Trine Bramsen

Trine Bramsen

Forsvarsminister, Forsvarsministeriet

Vi bakker selvfølgelig op omkring forsvarsministerens budskab, i Vejle Veteran Café. Skulle du have brug for hjælp eller kender du en veteran der er uheldig stillet, hvor du tænker vi kan være behjælpelig, så udfyld nedenstående kontakt formular.

Vi gør dog opmærksom på at vi IKKE er et behandlingssted eller har kompetencer herinde for, men vi kan med garanti sætte Jer i kontakt med de rette kompetencer.

Det vi kan bidrage med er vores netværk og den praktisk hjælp.

Tøv helle ikke med at kontakte os hvis du mener du har overskud til at hjælpe andre.

 

12 + 1 =

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.