Herover en lille video fra Fiskesøen

Vejret var med os og humøret højt

Vi blev mødt af Lars, i idylliske omgivelser, hos Refsgård fisksø i Egtved.

Efter en kort gennemgang af reglerne og instruktion på bedste fangst metoder, gik vi i gang med at fiske kl. 10.00.

Der skulle ikke gå længe før end, at vi havde den første fisk på land, den kæmpede bragt i følge Heine, som var Veteranen der fangede den første fisk, se billederne herunder. 

Forplejningen under vejs fejlede absolut intet. “Tateletdamen” – Dorthe Daa (Pårørende), havde sørget godt for os.

Der var både hjemmelavet Pizza snegle, Pølsehor, kanelsnegle og drømmekage. Frits Nissen udnævnte hurtig sig selv, som Messevagt og passede godt på provianten.

Derudover havde Mette og Frits Nissen sørget for  kaffe, sodavand og ikke mindst lækker hjemmelavet høsesuppe til os, som vi nød til sidst. Det var også Mette og Frits der var idé magerne bag turen og havde kontakten med Lars fra Refsgårds Fiskesø.  Stor tak til Jer!

Under selve fiskeakten, var der ikke de store adrenalin udskejelser, da vi ellers ikke fangede noget, det skulle dog vende, da vi rundt om hele søen kunne høre vores Veterankoordinator Maj-Britt Rosenkjær råbe: “Kom med et net!”

Og ganske rigtig, så havde Maj-Brit bid og kunne hale en flot regnbue-ørrede op af vandet. I bedste lystfisker stil bleve denne aflivet og det obligatoriske fiskebillede blev taget.

 

Derefter var det op adbakke hvad fangsten angik, men humøret og vejret fejlede absolut ingenting.

Vi sluttede af med præmie overrækkelse for mindst og største fisk. Refsgårds fiskesø var så søde, at give præmier hertil.

 

 

Derefter havde Messevagten sørget for lækker hjemmelavet suppe som vi nød i det fri og snakken gik lystig. En virkelig dejlig dag og ikke sidste gang vi tager ud og fiske.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.